Stefan Kraaijvanger is op de weg terug bij VVSB. De 23-jarige verdediger speelt zondag zijn eerste volledige wedstrijd bij het tweede elftal. Kraaijvanger werd ruim zeven weken geleden geopereerd aan zijn meniscus.

,,Donderdag was het exact zeven weken geleden dat ik een kijkoperatie aan mijn rechterknie heb gehad”, zegt Kraaijvanger. ,,Er zat een scheurtje in de meniscus van mijn rechterknie en daarvan hebben ze een stukje weggeknipt.”

Kraaijvanger maakte dinsdag al zijn eerste speelminuten bij een wedstrijd van het onder 21 elftal. Hij verwacht fysiek en conditioneel geen problemen. ,,Ik heb de afgelopen twee weken zes keer getraind: bij de fysio, in de sportschool of op de club. In principe wil ik na zondag weer aansluiten bij het eerste.”

De linksbenige verdediger was de afgelopen jaren een vaste waarde centraal achterin bij de Noordwijkerhouters. Of hij direct weer een basisplaats krijgt, valt nog te bezien vanwege de goede prestaties van VVSB. ,,Ik speel natuurlijk al jaren hier. Maar het staat momenteel goed. Ze pakken de punten en zijn al zeven wedstrijden op rij ongeslagen. Het is afwachten wat de trainer wil.”


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 10 sept.
Oefenduels
Rijnsburgse Boys4-2VVSB
Noordwijk3-1SJC
Katwijk8-2DEM
Hillegom5-1Kagia
Za. 14 sept.
Noordwijk5-1ASWH
Excelsior Maassluis1-4Katwijk
Barendrecht0-2FC Lisse
Ter Leede3-2Hoek
FC 's-Gravenzande0-1FC Rijnvogels
Quick Boys 0-2Kozakken Boys
IJsselmeervogels1-1Rijnsburgse Boys
Districtsbeker
Valken' 683-3Forum Sport
VVSB (zat.)1-3Zevenhoven
Legmeervogels3-5Kagia
Van Nispen (zat.)2-3Zandvoort
Warmunda3-5KSD-Marine
Zo. 15 sept.
HBS1-0SJC
Districtsbeker
Hillegom2-4HBC
ROAC0-0Foreholte
Teylingen0-2VUC
Van Nispen (zon.)3-1REMO