Stefan Kraaijvanger is op de weg terug bij VVSB. De 23-jarige verdediger speelt zondag zijn eerste volledige wedstrijd bij het tweede elftal. Kraaijvanger werd ruim zeven weken geleden geopereerd aan zijn meniscus.

,,Donderdag was het exact zeven weken geleden dat ik een kijkoperatie aan mijn rechterknie heb gehad”, zegt Kraaijvanger. ,,Er zat een scheurtje in de meniscus van mijn rechterknie en daarvan hebben ze een stukje weggeknipt.”

Kraaijvanger maakte dinsdag al zijn eerste speelminuten bij een wedstrijd van het onder 21 elftal. Hij verwacht fysiek en conditioneel geen problemen. ,,Ik heb de afgelopen twee weken zes keer getraind: bij de fysio, in de sportschool of op de club. In principe wil ik na zondag weer aansluiten bij het eerste.”

De linksbenige verdediger was de afgelopen jaren een vaste waarde centraal achterin bij de Noordwijkerhouters. Of hij direct weer een basisplaats krijgt, valt nog te bezien vanwege de goede prestaties van VVSB. ,,Ik speel natuurlijk al jaren hier. Maar het staat momenteel goed. Ze pakken de punten en zijn al zeven wedstrijden op rij ongeslagen. Het is afwachten wat de trainer wil.”


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 12 nov.
Districtsbeker
SJC2-4SVC '08
Oefenwedstrijd
Katwijk6-4FC Lisse
Warmunda 3-0Ter Leede 2
Do. 14 nov.
Oefenwedstrijd
Ter Leede2-2SJC
Za. 16 nov.
Noordwijk2-0HHC Hardenberg
FC Lisse4-2SteDoCo
Sporting Leiden3-3VVSB (zat.)
ASWH0-1Quick Boys
Warmunda4-7Hazerswoude Boys
Katwijk2-0De Treffers
Koninklijke HFC2-1Rijnsburgse Boys
VVSB0-2GOES
Districtsbeker
FC Rijnvogels4-1Roda '76
Brielle1-0Kagia
Zo. 17 nov.
ASC2-2Foreholte
Van Nispen (zon.)2-2Spaarnwoude