Het verblijf van Leroy George bij GVVV blijft beperkt tot één seizoen. De aanvaller gaat over een aantal maanden spelen bij vierdeklasser Real Sranang. Ook zijn voormalige ploeggenoot bij VVSB, Jermano Lo-Fo-Sang, sluit aan bij de Amsterdamse vierdeklasser.

George (37) werd na een sterk eerste seizoen bij VVSB afgelopen zomer ingelijfd door GVVV.  De Veenendalers betaalden de afkoopsom in het contract van de voormalig oud-prof. “Ik wil het graag op Tweede Divisie-niveau laten zien. Dat had ik graag met VVSB gedaan, maar dat is niet gelukt. Nu ik alsnog de kans kreeg om een stap hogerop te gaan, heb ik daarvoor gekozen”, stelde George in gesprek met VIDB.

Spelen onder Gravenberch
Nu, een klein jaar later, doet George qua niveau een flinke stap terug. Hij gaat spelen bij Real Sranang, dat getraind gaat worden door Danzell Gravenberch. De spits die afgelopen seizoen speelde voor Telstar kondigt in gesprek met Het Amsterdamsche Voetbal zijn ambities en een lijstje versterkingen aan.

Daarop staat ook Lo-Fo-Sang (32), die mocht vertrekken vanuit Noordwijkerhout. De verdediger kwam begin 2022 over van Olympia Haarlem en was sindsdien de vaste linksback van VVSB. De Amsterdammer kwam in de jeugdopleidingen van Ajax en Haarlem uit, speelde enkele jaren voor FC Volendam en had een buitenlands avontuur in Oostenrijk.

Archieffoto: Tino Stulen

Lees ook: George: ‘Was liefst met VVSB naar de Tweede Divisie gegaan’

POPULAIRE BERICHTEN