Rijnsburgse Boys en Jong Volendam hebben in een enerverend duel op Sportpark Middelmors de punten gedeeld. In Rijnsburg eindigde het treffen in de Tweede Divisie in 1-1. De thuisploeg stond lang op achterstand, maar zag invaller Carlos Opoku vijf minuten voor tijd de gelijkmaker maken. Aanvaller Dani van der Moot was daarna met een bal op de binnenkant van de paal nog dicht bij de winnende treffer.

Ook Ter Leede heeft zaterdagmiddag gelijkgespeeld. In de wedstrijd in de Derde Divisie tegen ONS Sneek werd het 3-3. Dirk Hoekstra maakte daar in de blessuretijd nog de gelijkmaker. De zaterdagtak van Van Nispen heeft een goed debuut gekend in de Tweede Klasse. De Zilkers wonnen met 3-1 van het Leidse DoCoS, mede dankzij twee treffers van Jon Joost Cornelissens.

Rijnsburgse Boys – Jong Volendam 1-1 (0-1)
Goals: Opoku

ONS Sneek – Ter Leede 3-3 (1-1)
Goals: Steemers, Van Otterlo, Hoekstra

Van Nispen (zat.) – DoCoS 3-1 (2-0)
Goals: Cornelissens (2), Koemans

Archieffoto: Trudy van den Berg