"banner

Rahim Gök verlaat Hillegom aan het einde van het seizoen. Een aderlating voor de Hillegommers, omdat de doelman de laatste weken een goede indruk maakte. De combinatie tussen werk, voetbal en het vaderschap is echter pittig voor hem en daarom heeft hij besloten om volgend seizoen dichterbij huis te gaan voetballen. 

He Rahim. Jij vertrekt aan het einde van het seizoen bij Hillegom. Was die keuze lastig? 

,,Ja, erg lastig. Ik heb er heel lang over nagedacht. Toen ik het wist, heb ik het gelijk verteld aan Stefan Teeken (nieuwe trainer Hillegom red.) . Ik vind het wel zo eerlijk en netjes naar de club toe om dat zo snel mogelijk te communiceren. Ze hadden nu ook de tijd om op zoek te gaan naar een andere keeper en dat is gelukt, met Donovan Partosoebroto. Hij komt over van Hoofddorp.”

,,Ik ben sinds een week of zeven vader geworden en ik merk aan mezelf dat het zwaar is. Als ik vanuit mijn werk door naar de voetbal moet, dan kost me dat in totaal vier uur reistijd. In de weekenden valt het nog wel mee, maar ik merk aan mezelf dat ik op de trainingen minder energie over heb. Dan moet je gewoon eerlijk zijn en de beslissing voor jezelf maken om te vertrekken.”

De combinatie van het vaderschap, werk en voetbal werd teveel voor je. Heb je erover nagedacht om helemaal  te stoppen met voetballen? 

,,Ik heb lang over allerlei dingen nagedacht, maar ik wilde gewoon dichter in de buurt voetballen. Ik wil het komende jaar bekijken hoe dat bevalt en of dat werkt. Ik vind het jammer dat ik wegga bij Hillegom. De accommodatie is top en ze hebben elke wedstrijd een vaste aanhang die altijd komen kijken. Daarnaast was het een erg leuke spelersgroep.”

Hoe was je contact met de nieuwe trainer de laatste weken? 

,,Goed. Hij vond het jammer dat ik wegging, maar zei ook dat ik moest doen waar ik mij goed bij voelde. Ik heb nu ook een nieuwe club gevonden, namelijk CSW  Wilnis. Ik woon ook in Wilnis, dus dat is om de hoek”

Heb je nog steeds de ambitie om op een zo hoog mogelijk niveau te keepen? 

,,Ja, die ambitie heb ik zeker nog. Volgend seizoen speel ik ook gewoon weer in de Eerste Klasse. Mijn doel is om zo hoog mogelijk te komen, maar eerst wil ik het een jaartje rustig aan doen. De combinatie was niet meer te doen. Ik ben met een reden naar de Bollenstreek gekomen. Het voetbal leeft en er zijn een paar mooie clubs. Na het volgende seizoen zie ik wel weer verder.”

Foto: Dirk van de Reep

Lees ook:Een-tweetje: ‘De twee flessen Malibu van Jaco van der Bent’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC3-2Quick '20
Hillegom5-1ASC
Foreholte3-2RKDEO
Altior1-3Teylingen
VSV1-1Van Nispen (zon.)