Quick Boys maakte op oudjaarsdag bekend dat Edwin Grünholz volgend seizoen de selectie onder zijn hoede krijgt. Een trainer die via de trap der geleidelijkheid opklimt binnen het gilde en na (straks) vier jaar Westlandia helemaal klaar lijkt voor zijn volgende uitdaging in Katwijk. ,,Ik merk aan de belangstelling en de gunfactor van collega-trainers wel dat dit een hele mooie kans is.”

Na de middagtraining van ADO Den Haag Onder-19 heeft Grünholz even tijd voor een eerste kennismaking met Voetbal in de Bollenstreek. De afgelopen twee jaar zijn wat dat betreft vrij druk geweest voor de voormalig voetballer van FC Den Haag en Roda JC: een baan bij een welzijnsorganisatie, twee teams onder zijn hoede en een gezin met drie kinderen.

,,Ja, je kan zeker stellen dat de afgelopen seizoenen heel erg intensief zijn geweest. Al geloof ik wel dat het me verder heeft gebracht, ik mezelf op bepaalde vlakken ontwikkeld heb en dat het dus zeker heeft bijgedragen aan de stap die ik ga maken. Maar ik vind het wel lekker dat ik me straks weer op één club kan richten.”


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Wie maakt de meeste goals?

Programma & Uitslagen

Za. 26 jan.
Ajax (ama.)14.30Noordwijk
DVS'3314.30Quick Boys
ODIN'5914.30FC Lisse
Jong FC Den Bosch14.30Ter Leede
FC Rijnvogels14.30Spijkenisse
DSO14.30Valken '68
VVSB (zat.)14.30Van Nispen (zat.)
Kagia14.30Koninklijke HFC (zat.)
Katwijk15.30De Treffers
Rijnsburgse Boys15.30Jong Almere City FC
Jong Vitesse15.30VVSB
SJC18.00Harkemase Boys
Zo. 27 jan.
Hillegom14.00DSOV
Foreholte14.00Teylingen
RKDES14.00Van Nispen (zon.)
ASC14.00Warmunda