Quick Boys maakte op oudjaarsdag bekend dat Edwin Grünholz volgend seizoen de selectie onder zijn hoede krijgt. Een trainer die via de trap der geleidelijkheid opklimt binnen het gilde en na (straks) vier jaar Westlandia helemaal klaar lijkt voor zijn volgende uitdaging in Katwijk. ,,Ik merk aan de belangstelling en de gunfactor van collega-trainers wel dat dit een hele mooie kans is.”

Na de middagtraining van ADO Den Haag Onder-19 heeft Grünholz even tijd voor een eerste kennismaking met Voetbal in de Bollenstreek. De afgelopen twee jaar zijn wat dat betreft vrij druk geweest voor de voormalig voetballer van FC Den Haag en Roda JC: een baan bij een welzijnsorganisatie, twee teams onder zijn hoede en een gezin met drie kinderen.

,,Ja, je kan zeker stellen dat de afgelopen seizoenen heel erg intensief zijn geweest. Al geloof ik wel dat het me verder heeft gebracht, ik mezelf op bepaalde vlakken ontwikkeld heb en dat het dus zeker heeft bijgedragen aan de stap die ik ga maken. Maar ik vind het wel lekker dat ik me straks weer op één club kan richten.”


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 16 apr.
Districtsbeker
FC 's-Gravenzande4-0Ter Leede 2
Za. 20 apr.
Barendrecht1-1Katwijk
FC Lisse5-0Achilles '29
SJC0-5Eemdijk
DFS Opheusden0-2Ter Leede
TAVV2-5Valken '68
CVC Reeuwijk1-4Van Nispen (zat.)
DWO3-0VVSB (zat.)
Quick Boys2-0Noordwijk
Rijnsburgse Boys3-1De Treffers
Jong Sparta2-1VVSB
Overbos2-7Kagia
TAC '906-1Foreholte
Jong FC Den Bosch2-1FC Rijnvogels
Ma. 22 apr.
Hillegom14.00sv Hoofddorp
ESTO14.00Teylingen
Warmunda14.00Madestein