SJC heeft in en tegen Eemdijk een belangrijk 2-3 overwinning gepakt. Door de winst op de nummer zeventien van de Derde Divisie klimt de ploeg van Sjaak Polak over de amateurs van Ajax heen. Björn Haggerty was met een gestopte penalty bij een 1-1 tussenstand belangrijk voor de Noordwijkers. Een week geleden stopte hij ook al een strafschop tegen Hoek.

FC Lisse beleefde een vrij lastige middag in Groesbeek tegen Achilles ’29. Via Milton Klooster en Oussama Siali kwam de ploeg voor rust op 0-2. Na rust werd die voorsprong binnen no-time weggegeven. Tien minuten voor tijd maakte Moubarak Adouch de bevrijdende 2-3 voor de nummer elf van de Derde Divisie. Bas Buimer besliste de eindstand op 2-4.

FC Rijnvogels verspeelde in eigen huis een 1-0 voorsprong tegen de beloften van FC Den Bosch. De bezoekers draaiden in de tweede helft binnen tien minuten de wedstrijd volledig om: 1-2. Tien minuten voor tijd werd het ook nog 1-3.

Ter Leede leek in eigen huis een makkelijke middag te hebben tegen DFS uit Opheusden. Na een rode kaart en een strafschop kwamen de bezoekers terug van een 3-0 achterstand naar 3-2. Verder liet Ter Leede het niet komen. In de slotminuten maakte Jim Gilissen de 4-2 voor Ter Leede.

Achilles ’29 – FC Lisse 2-4 (0-2)
Goals: Klooster, Siali, Adouch, Buimer

Eemdijk – SJC 2-3 (0-1)
Goals: Duindam (2), El Baouchi

Ter Leede – DFS Opheusden 4-2 (3-0)
Goals: Van Otterlo, Bok, Steemers, Gilissen

FC Rijnvogels – Jong FC Den Bosch 1-3 (1-0)
Goals: Driebergen