Het voetbalweekend ligt weer achter ons en dat betekent uiteraard ook weer een nieuwe selectie voor de Foto van de Week. Het was zeer moeilijk kiezen, dus ditmaal daarom vier foto’s. Welke vind je de mooiste?

Stemmen kan via de reacties hieronder, via de mail (foto@voetbalindebollenstreek.nl) of onze sociale media (FacebookTwitterInstagram). Je hebt tot woensdagavond twaalf uur. Welke foto vind jij de mooiste en wint dus de taart van Echte Bakker Ammerlaan?

Foto 1. Even de benen strekken!Foto van de WeekKeepers worden soms einzelgängers genoemd. Ze staan er immers vaak alleen voor. Dat kan in dit geval wel heel letterlijk genomen worden. De D5 van FC Rijnvogels was veel te sterk voor Blauw Zwart D6 en zegevierde met liefst 11-0. Doelman Marc Ouwehand had zo’n rustige wedstrijd dat hij besloot voor zichzelf maar wat oefeningen te gaan doen. Hier is hij aan het rekken. (Foto: Erik van Beelen)

Foto 2. Dit is een goed stel!foto 3De D1 van Ter Leede draait een uitstekend debuutseizoen in de Hoofdklasse. Na zes wedstrijden staan de Sassenheimse talenten keurig vijfde. Zaterdag werd keurig met 0-2 gewonnen bij Concordia. Hier viert het team de tweede treffer. (Foto: Nikki Douglas)

Foto 3. Een heerlijk bakkie snert!foto 2Het zijn soms lange dagen op de club! Wat is er dan mooier om de energievoorraad aan te vullen met een heerlijk bakkie snert? Misschien is dat wel het geheim achter het succes van FC Rijnvogels. Willem van Duijvenvoorde (scout van de dames), Willem van der plas (jeugdtrainer bij de dames) en Gerbrand Kuipers (jeugdvoorzitter FC Rijnvogels) genieten in ieder geval met volle teugen. (Foto; Wim Ros)

Foto 4. Hup VVSB!vvsbJe kon er niet om heen. VVSB beheerste vorige week het nieuws met de knappe halvefinaleplaats in de nationale beker. Het avontuur strandde eervol in de Utrechtse Galgenwaard. Aan deze dames heeft het in ieder geval niet gelegen. Vol trots poseren ze voor hun cluppie. (Foto: Tino Stulen)


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 13 aug.
Oefenduels
Koninklijke HFC3-4Ter Leede
FC Lisse0-1Katwijk
FC 's-Gravenzande0-3Rijnsburgse Boys
Noordwijk0-1VVSB
Quick Boys1-2Jong ADO Den Haag
Foreholteafg.Warmunda
Do. 15 aug.
Oefenduels
Quick Boys6-1TAC'90
Za. 17 aug.
KNVB-beker
VVSB2-4Harkemase Boys
FC Lisse1-2Ajax (ama.)
Ter Leede1-4Fortuna Wormerveer
FC Rijnvogels0-4O.S.S.'20
Oefenduels
Koninklijke HFC2-2Rijnsburgse Boys
Noordwijk4-0OJC Rosmalen
SJC5-0DTS Ede
Zandvoort4-0Valken '68
Hillegom2-1Van Nispen (zat.)
VVSB (zat.)2-2VVC
Katwijk4-0Velsen
Zo. 18 aug.
Oefenduel
SJC14.00Olympia Haarlem
Hillegom14.00DEM
Foreholteafg.Velsen
VVH/Velserbroek14.00Van Nispen (zon.)