Maikey Parami is bezig aan zijn laatste seizoen bij VVSB. Dat maakten de Noordwijkerhouters zaterdagavond bekend na de uitwedstrijd tegen Kozakken Boys. De vleugelspeler van de tweededivisionist werd landelijk bekend als ‘HEMA-jongen’ toen hij VVSB tegen FC Den Bosch naar de halve finale van de KNVB-beker schoot. In een interview met FOX Sports vertelde hij dat hij een dag later stage moest lopen bij de HEMA.

Vorig jaar leek Parami ook al te vertrekken bij de tweededivisionist. Na zijn winnende goal (2-3) in Den Bosch stond de Leidenaar even in de belangstelling van profclubs. Toen die niet concreet werden besloot de 22-jarige voetballer om toch in Noordwijkerhout te blijven. In het vorige jaargang was Parami ook niet altijd zeker van zijn plek. Dit jaar is sympathieke voetballer een vaste basisklant onder Wilfred van Leeuwen.

Bekooij
Zijn collega aan de andere vleugel bij VVSB verlengde zijn contract wel: Tommy Bekooij. Met het ondertekenen van een nieuw contract gaat de linksbuiten zijn derde jaar in bij de Noordwijkerhouters. Hij kwam anderhalf jaar geleden over van Quick Boys. Bekooij beleefde zijn ultieme VVSB-moment in de KNVB-beker tegen FC Emmen. Hij begon een solo op eigen helft en liet aan vier Emmenaren zijn hielen, waarna hij de 3-1 op het scorebord zette.

VVSB

Blijft: Wilfred van Leeuwen (trainer), Vladimir Jozic, Bas Ruigrok, Ruben Valk, Victor Schipholt, Jelmer Vijlbrief, Tim de Rijk, Jordy Zwart, Tommy Bekooij (allen tot 2018), Peet van der Slot en Frans van Niel (beiden tot 2019)

Nieuw: Mo El Osrouti (VVSB), Niels van Pelt (HBS)

Vertrekt: Giovialli Serbony (per direct), Maikey Parami


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 12 nov.
Districtsbeker
SJC2-4SVC '08
Oefenwedstrijd
Katwijk6-4FC Lisse
Warmunda 3-0Ter Leede 2
Do. 14 nov.
Oefenwedstrijd
Ter Leede2-2SJC
Za. 16 nov.
Noordwijk14.30HHC Hardenberg
FC Lisse14.30SteDoCo
Sporting Leiden14.30VVSB (zat.)
ASWH15.00Quick Boys
Warmunda15.00Hazerswoude Boys
Katwijk15.30De Treffers
Koninklijke HFC15.30Rijnsburgse Boys
VVSB18.00GOES
Districtsbeker
FC Rijnvogels14.30Roda '76
Brielle14.30Kagia
Zo. 17 nov.
ASC14.00Foreholte
Van Nispen (zon.)14.00Spaarnwoude