In het thuisduel tegen ONS Sneek twee weken geleden liep Noordwijker Denzel James na een halfuur spelen na een forse tackle, gevolgd door een botsing met een andere tegenstander, een aantal kneuzingen aan het been op. De brancard moest er zelfs aan te pas komen om de watervlugge aanvaller af te voeren. Een bezoek aan het ziekenhuis bleek onvermijdelijk.

Voor het thuisduel tegen Jong FC Groningen liep James zaterdag weer monter rond in de catacomben van Sportpark Duinwetering. Een plek op de bank was echter nog een brug te ver voor de aanvaller. ,,Afgelopen week heb ik weer op het trainingsveld gestaan, maar dinsdag had ik toch weer een terugslag. Mijn knie is geen probleem meer, maar de kneuzingen aan mijn scheenbeen en enkel hakten er nog wel in”, vertelde de deze zomer naar Sparta vertrekkende James.

De vraag of de vleugelspits dit seizoen nog inzetbaar is voor de koploper beantwoordde James vervolgens met een volmondig ‘ja’. Over z’n inzetbaarheid over een week tegen Quick Boys hulde de aanvaller zich in stilzwijgen. Ook de kleine glimlach die op zijn gezicht verscheen, schiep niet echt duidelijkheid.

Archieffoto: Orange Pictures

Lees ook: ‘Gehavend VVSB kan het GVVV nooit moeilijk maken’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 13 jul.
Oefenwedstrijd
FC Rijnvogels4-0FC Lisse
Za. 20 jul.
Oefenwedstrijd
Katwijk14.30FC Rijnvogels