Het voetbal in de Bollenstreek dat zijn jullie. Of je nu trainer bent van de JO9 van Foreholte, of speler van FC Rijnvogels. Of je elk weekend met je vrienden de derde helft eigenlijk belangrijker vindt of die moeder die elke zaterdag langs de lijn staat. Jullie maken de voetbalregio tot wat hij is. Een schitterende plek voor jong en oud.  

En het liefst zien wij elke week hoe leuk jullie het zelf hebben. Daarom zijn we ontzettend blij om aan te kunnen kondigen dat het ‘moment van de week’ weer terug is op onze website. Een nieuwe variant van de ‘foto van de week’, die enkele jaren geleden al op Voetbal in de Bollenstreek verscheen.

Tussen jullie in
De online wereld is binnen no-time aan het veranderen. Hetzelfde geldt voor het gebruik van social media. Met onze mobieltjes in de hand zijn we overal dichtbij. En Voetbal in de Bollenstreek wil daar graag tussen staan, met jullie hulp!

Met dank aan Equipo Voetbalreizen kunnen wij elke maand een voetbalreischeque ter waarde van €100,-. uitdelen. Dit is hoe het werkt.

Heb jij een foto of video van een doelpunt, een redding, het juichen tijdens een wedstrijd, een stadionbezoek, de beste vrijwilliger van je club? Stuur ze naar redactie@voetbalindebollenstreek of naar ons mobiele nummer: 0624758997

Elke week maken wij een selectie van maximaal drie foto’s of video’s en zetten die op Facebook en Instagram. Het moment met de meeste likes binnen twee dagen is de winnaar van de week. Die maken wij dus op donderdagochtend bekend. Aan het einde van de maand, hebben we dan een paar weekwinnaars die doorgaan voor het ‘moment van de maand’. De winnaar krijgt de cheque van Equipo Voetbalreizen.

Vermeld wel je naam bij de foto of video die je naar ons stuurt. Mocht je de maandwinnaar worden, dan neemt de redactie contact met je op. De lijnen zijn vanaf NU geopend.

Lees ook: ‘Van Geldorp (VVSB): ,,Thailand is echt fantastisch”‘

POPULAIRE BERICHTEN