Teylingen-aanvaller Sepehr Safi is ook in de tweede wedstrijd van het seizoen belangrijk geweest voor de Sassenheimers. Hij kon alleen niet voorkomen dat de tweedeklasser uiteindelijk de punten deelde met Laakkwartier (1-1). Safi bracht de Teylingen vroeg in de tweede helft op voorsprong. Tien minuten voor tijd kwam de ploeg uit Den Haag op gelijke hoogte.

Hillegom speelde zondag gelijk bij RKDEO. Het elftal van Ron Bouman kwam in de eerste helft nog wel op voorsprong via Niels van Veen. Hij kopte een corner bij de eerste paal binnen. In de tweede helft zag Hillegom hoe de thuisploeg mede dankzij een schitterende omhaal langszij kwam. Jeroen Dedel redde uiteindelijk nog een puntje voor z’n ploeg.

SJC, Foreholte en Van Nispen (zon.) kwamen zondag niet in actie. De wedstrijden van die ploegen werden afgelast vanwege de hevige regenval.

RKDEO – Hillegom 2-2 (0-1)
Goals: Van Veen, Dedel

Teylingen – Laakkwartier 1-1 (0-0)