Geen enkele regioclub heeft deze drie punten binnen kunnen slepen. SJC en Hillegom speelden beide gelijk. Teylingen, Foreholte en Warmunda gingen onderuit.

SJC speelde in Huissen met 2-2 gelijk tegen de nummer laatst van de Hoofdklasse. De Noordwijkers stonden bij rust met 1-2 voor dankzij goals van aanvoerder Mike Verhoek en aanvaller Dandy Steenvoorden. Tien minuten na rust werd de 2-2 eindstand op het scorebord gezet.

Waar het gelijkspel voor SJC met een blik op de ranglijst als een nederlaag aan zal voelen, is het 1-1 gelijkspel van Hillegom tegen AFC ’34 er één van een andere categorie. De hekkensluiter hield de nummer zeven van de competitie dus op 1-1. Teylingen en Foreholte gingen allebei hard onderuit in de Tweede Klasse. Foreholte zal het eerste seizoenshelft afsluiten als de nummer laatst in die competitie.

Warmunda begon het thuisduel tegen WVC sterk met de openingsgoal van Chafik Belmanoune na een kleine drie minuten. Daarna ging het nog voor rust mis. De Warmonders kregen drie goals tegen in de eerste helft. Daarmee was ook gelijk de eindstand bepaald.

RKHVV – SJC 2-2 (1-2)
Goals: Steenvoorden, Verhoek

AFC ’34 – sv Hillegom 1-1 (0-1)
Goals: Van der Paard

VUC – Teylingen 4-0 (1-0)

DOSR – Foreholte 3-1 (1-0)
Goal: T. Arroyo

Warmunda – WVC 1-3 (1-3)