Gisteren werd op Zanderij de topper tussen SV Hillegom en Teylingen gespeeld. De thuisploeg won met 3-1 en zette de Sassenheimers op zeven punten. ,,Hillegom heeft simpelweg meer kwaliteit dan wij, dit is geen schande”, zei verdediger Robin van der Krogt.

Van der Krogt keek niettemin teleurgesteld terug op de wedstrijd. ,,In de eerste helft had Hillegom de beste kansen, maar ook wij kregen met George Hulsbosch en Raymond Dolieslager een grote kans.”

Op het zeer drukke sportpark in Hillegom kregen de toeschouwers een interessant schouwspel voorgeschoteld, waarin de lijstaanvoerder het beste van het spel had en uiteindelijk verdiend won. ,,Toch startten we erg goed aan de tweede helft en dat leidde tot de 0-1 van Jaap Zwetsloot. Helaas viel de 1-1 te snel, waarna Hillegom ons niet meer in de wedstrijd liet komen”, sprak Van der Krogt.

Door het verlies moet Teylingen wat betreft de titelaspiraties voorlopig in de wachtkamer plaatsnemen. Van der Krogt: ,,Wij moeten ons richten op de plekken kort achter de koploper en ik weet zeker dat dit ons gaat lukken.”

Tekst: Koen van der Vlugt

Foto: Peer Compeer


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 13 jul.
Oefenwedstrijd
FC Rijnvogels4-0FC Lisse
Za. 20 jul.
Oefenwedstrijd
Katwijk14.30FC Rijnvogels