"banner

Wederom een nederlaag voor SV Hillegom. De ploeg van Stefan Teeken verloor op bezoek bij nummer drie RKVV Velsen.

De Hillegommers gingen zwak van start in Noord-Holland. Binnen zes minuten keken de bezoekers al tegen een 2-0 achterstand aan. De blauw-witten kwamen via Jeroen Dedel nog op 2-1 en kregen in de tweede helft zelfs een uitgelezen kans op de gelijkmaker. Dedel mocht aanleggen voor een strafschop, maar faalde.

De ploeg van Teeken liet een Velsen een grote kans liggen om goede zaken te doen in de competitie. Bij een winstpartij had Hillegom namelijk om achttien punten gekomen en hadden ze op een veilige plek op de ranglijst terecht gekomen. Op dit moment is de eersteklasser terug te vinden op de laatste plaats. Het gat met de veilige plekken is ‘slechts’ twee punten.

RKVV Velsen – Hillegom  2-1 (2-0)
Goals: Dedel