"banner

SV Hillegom heeft hoofdtrainer Stefan Teeken per direct op non-actief gesteld. De oefenmeester had nog een doorlopend contract tot halverwege 2020. Eerder dit kalenderjaar had de oefenmeester z’n contract nog verlengd bij de eersteklasser

Het ontslag is het resultaat van een gesprek tussen de spelersgroep en het bestuur van donderdagavond. Een gedeelte van de spelers zag het niet meer zitten om door te gaan met de hoofdtrainer vanwege het ontbreken van de chemie.

Teeken kwam afgelopen zomer over van VVSB, waar hij de rechterhand van Jack Honsbeek was. Teeken startte uitstekend bij de Hillegommers met zes punten uit twee wedstrijden. Die start bleek vals. De eersteklasser verloor dit seizoen al elf duels. Daarom zijn de Hillegommers nu hekkensluiter in de competitie.

Hillegom neemt het komende zondag op tegen koploper JOS/Watergraafsmeer. Het is nog onbekend wie er als (interim-)hoofdtrainer op de bank zit.

SV Hillegom 2019 / 2020

Blijft: Boudewijn Pijpers (assistent-trainer), Jeroen Dedel, Jim Pijpers, Mike van Veen, Calvin Arendse, Joris van Dongen, Mitchell van der Paard, Niels van Dooren, Niels van Veen, Omar Mensah, Toine Evers, Danny van den Berg, Tom Tebbens, Niels de Jong, Donovan Partosoebroto, Dinant Chandie Shaw, Didier Haagmans

Vertrekt: Frank de Groot (stopt), Stefan Teeken (trainer, per direct)

Nieuw: Maik van Zanten (vv Noordwijk), Dalian van Damme (Legmeervogels)

Foto: Dirk van der Reep

Lees ook:Corneille: ,,Wanneer ben je groot? Als je veel geld hebt of een uitstekende jeugd?“‘


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 13 jul.
Oefenwedstrijd
FC Rijnvogels4-0FC Lisse
Za. 20 jul.
Oefenwedstrijd
Katwijk14.30FC Rijnvogels