Hillegom heeft de tweede competitie-overwinning van het seizoen geboekt. Thuis werd AGB met 1-0 verslagen door een kopbal van Joris van Dongen. Foreholte won thuis de degradatiekraker tegen Alphen. De goal binnen vijf minuten van Jelle Geerlings bleek voldoende.

Hillegom won op een drukke De Zanderij terecht van de bezoekers uit Amsterdam. De nummer elf van de competitie speelde een helft lang met tien man door een rode kaart voor Thijs Gerritsen. Hij ontving z’n tweede gele kaart na een charge op Aiden Ryan op de middenlijn.

Teylingen speelde thuis met 1-1 gelijk tegen Pancratius. George Hulsbosch schoot een kwartier voor tijd de gelijkmaker binnen. In dezelfde Tweede Klasse won Foreholte thuis van Alphen dankzij een vroege goal van Geerlings. Daardoor is het verschil tussen de twee ploegen nu vier punten in het voordeel van de Voorhouters.

Warmunda won in Leiden met 2-3 van FC Rijnland. Selmo Kurbegovic was de grootste man met twee doelpunten. De andere Warmondse goal kwam van Brian van Noort.

Hillegom  – AGB 1-0 (0-0)
Goal: Van Dongen

Teylingen – Pancratius 1-1 (0-1)
Goal: Hulsbosch

Foreholte – Alphen 1-0 (1-0)
Goal: Geerlings

FC Rijnland – Warmunda 2-3 (1-2)
Goals: Kurbegovic (2), B. van Noort