"banner

SV Hillegom is erin geslaagd om een nieuwe trainer voor het vlaggenschip te vinden. Ron Bouman staat het komende seizoen voor de groep op De Zanderij.

Bouman is dit seizoen trainer bij de zaterdag van RKVV DEM. De ploeg uit Beverwijk is een competitiegenoot van vv Kagia en staat op de vijfde plek op de ranglijst. De oefenmeester kende zijn grootste successen vooral op de zondag bij DEM. Ruim acht jaar stond hij voor de groep en promoveerde hij met zijn elftal van de Derde naar de Eerste Klasse. In 2013 kwam er een einde aan de samenwerking en werd hij trainer FC Uitgeest en VSV om uiteindelijk weer terug te keren op het oude nest.

Hillegom moest op zoek naar een nieuwe trainer, omdat de club Stefan Teeken, die zijn contract voor het komende seizoen had verlengd, op non-actief stelde. Bas Naber neemt op dit moment de honneurs waar en probeert om de Hillegommers in de Eerste Klasse te behouden.

Overigens was Bouman in het verleden al eens actief in de Bollenstreek. Als speler kwam hij uit voor FC Lisse en werd hij na zijn carrière ook assistent-trainer bij de Lissers.

SV Hillegom

Blijft: Boudewijn Pijpers (assistent-trainer), Jeroen Dedel, Jim Pijpers, Mike van Veen, Calvin Arendse, Joris van Dongen, Mitchell van der Paard, Niels van Dooren, Niels van Veen, Toine Evers, Danny van den Berg, Tom Tebbens, Niels de Jong, Dinant Chandie Shaw, Didier Haagmans

Vertrekt: Frank de Groot (stopt), Stefan Teeken (trainer, per direct), Donovan Partosoebroto (per direct), Omar Mensah (per direct), Ronald Turenhout (stopt)

Nieuw: Maik van Zanten (vv Noordwijk), Dalian van Damme (Legmeervogels), Bas Naber (interim-trainer), Aziz Talat (FC Lisse 2), Rinse Klinkenberg (sv DIOS), Ron Bouman (trainer, RKVV DEM (zat.))

Foto: Dirk van der Reep

Lees ook:Echte Lisser’ stopt na zes seizoenen bij FC Lisse


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 13 jul.
Oefenwedstrijd
FC Rijnvogels4-0FC Lisse
Za. 20 jul.
Oefenwedstrijd
Katwijk14.30FC Rijnvogels