"banner

SV Hillegom heeft razendsnel geanticipeerd op het op non-actief stellen van trainer Stefan Teeken. Oud-trainer Bas Naber zal tot het einde de honneurs waarnemen bij de eersteklasser. 

Naber is geen onbekende op De Zanderij. De trainer was tussen 2014 en 2016 ook al eindverantwoordelijke bij de club. Die periode achteraf een aardig succes. Nadat hij eerst degradeerde met de club werd de oefenmeester met de Hillegommers kampioen in de Derde Klasse en promoveerde een jaar later via de nacompetitie naar de Eerste Klasse. Daarna koos hij ervoor om zich volledig te richten op AZ, waar hij full-time aan de slag ging als video-analist.

De Hillegommers moesten op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer, nadat bekend werd dat Stefan Teeken donderdagavond op non-actief werd gezet. Naber zal komende zondag voor het eerst op de bank zitten. Dan neemt de ploeg het op tegen de koploper van de Eerste Klasse: JOS/Watergraafsmeer.

SV Hillegom

Blijft: Boudewijn Pijpers (assistent-trainer), Jeroen Dedel, Jim Pijpers, Mike van Veen, Calvin Arendse, Joris van Dongen, Mitchell van der Paard, Niels van Dooren, Niels van Veen, Omar Mensah, Toine Evers, Danny van den Berg, Tom Tebbens, Niels de Jong, Donovan Partosoebroto, Dinant Chandie Shaw, Didier Haagmans

Vertrekt: Frank de Groot (stopt), Stefan Teeken (trainer, per direct)

Nieuw: Maik van Zanten (vv Noordwijk), Dalian van Damme (Legmeervogels), Bas Naber (Interim-trainer, per direct).

Foto: Dirk van der Reep

Lees ook:Van den Hof (Hillegom) over vertrek Teeken: ,,Dit had geen zin meer”


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Zat. 12 okt.
Noordwijk 1-3Excelsior Maassluis
FC Lisse 4-1ONS Sneek
DOVO 1-1Ter Leede
FC Rijnvogels 2-1Capelle
Kagia 1-3Valken'68
UVS 2-0Van Nispen (zat.)
Alphia 1-3VVSB (zat.)
Warmunda 3-2Bernardus
Koninklijke HFC 1-0Quick Boys
HHC Hardenberg 3-3Rijnsburgse Boys
TEC 1-0Katwijk
VVSB 2-2VVOG
Zon. 13 okt.
SJC 14.00Leonidas
Altior 14.00Hillegom
DOSR 14.00Foreholte
Wilhelmus 14.00Teylingen
Van Nispen (zon.) 14.00WVC