Hillegom heeft in de Eerste Klasse uit bij nummer acht, Zaanlandia, met 2-1 verloren. Het betekent de achtste nederlaag op rij voor de ploeg van interim trainer Bas Naber. Hillegom won voor het laatst op 9 december 2018. Toen was het met 0-2 te sterk bij FC Uitgeest. Eerder dit seizoen verloor Hillegom ook al in eigen huis van Zaanlandia, toen werd het 3-4.

In de Tweede Klasse speelden zowel Teylingen als Foreholte gelijk. De 1-1 van Teylingen tegen ROAC viel in de 95ste minuut. Niels Rodenburg werd daar de gevierde man. Van Nispen (zon.) won in de Derde Klasse Laag van Graaf Willem/VAC met 1-3.

Het duel tussen Warmunda en MMO eindigde in 1-1. De wedstrijd begon twintig minuten later vanwege een blessure bij de keeper van MMO in de warming up. De bezoekers hadden maar één doelman mee, en wilden wachten op een vervanger. De scheidsrechter wilde niet te lang wachten en besloot na twintig minuten uitstel af te trappen. De ‘nieuwe’ doelman van MMO was er op dat moment nog niet.

Zaanlandia – Hillegom 2-1 (0-1)
Goals: Dedel

Teylingen – ROAC 1-1 (0-0)
Goals: Rodenburg

ESTO – Foreholte 1-1 (0-0)
Goals: Arroyo

Graaf Willem/VAC – Van Nispen (zon.) 1-3
Goals: Verhoeven (2), Van der Linden