Youssef El Kachati heeft vrijdagavond voor de tweede competitiewedstrijd op doel getroffen. De Noordwijker maakte twee goals voor Telstar tijdens de 3-2-thuiszege op Helmond Sport en had daarmee een hoofdrol in de vijfde seizoenszege.

Een week geleden scoorde El Kachati voor het eerst, maar dat was een treffer die weinig betekenis had. Telstar verloor toen met 6-1 bij MVV.

Die nederlaag bleek de laatste wedstrijd van Mike Snoei, tegen Helmond Sport namen Ulrich Landvreugd en Katwijk-trainer Anthony Correia voor het eerst de honneurs waar. Landvreugd is daarbij op papier de hoofdtrainer.

Twee goals in eerste helft
Tegen Helmond Sport was El Kachati van grote waarde: hij bracht Telstar in de eerste helft tweemaal op voorsprong met de 1-0 en de 2-1. De aanvaller ging uiteindelijk na 78 minuten naar de kant. Helmond Sport kwam even daarna nog wel terug tot 3-2, maar verder liet Telstar het niet komen. Door de overwinning deden de Velsenaren de laatste plek over aan TOP Oss.

El Kachati verruilde afgelopen zomer Quick Boys voor Telstar, maar miste een lange periode van het lopende seizoen door blessureleed.

Foto: Orange Pictures

Lees ook: Landvreugd aangesteld als interim-trainer bij Telstar, Correia rechterhand

POPULAIRE BERICHTEN