Elke maand geven we een waardebon van € 100,- weg binnen onze VIDB Vriendenclub. Dat doen we omdat we de mensen die ons met een klein bedrag per maand steunen, willen bedanken. Want met die bijdragen kunnen we blijven doen wat we doen! De waardebon kan worden uitgegeven bij onze partners L.J. Sport of De Lange Sport.

Voor de maand december koos de notaris Joost Geelhoed als winnaar. Hij mag € 100,- uit gaan geven bij De Lange Sport in Noordwijk. We waren nieuwsgierig waarom Joost destijds lid is geworden van de Vriendenclub: ,,Ik lees alle stukken over mijn club vv Katwijk, maar ook de andere artikelen kan ik waarderen. Bij elkaar een mooie toevoeging voor de voetbaljournalistiek in de streek. Het is wat mij betreft de kleine jaarlijkse bijdrage meer dan waard.”

Zit jij ook vaak op onze site? Dan zouden we het erg waarderen wanneer je € 3,- per maand bijdraagt voor de artikelen die je leest! Op die manier kunnen we blijven doen wat we doen. Lid van onze Vriendenclub word je via onderstaande knop.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp5-1Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen0-2Katwijk
Ter Leede2-0VVSB
Hoek1-0FC Lisse
Rijnsburgse Boys2-1De Treffers
Quick Boys1-1Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 21-2Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels1-1SJC
Valken '683-5Excelsior Maassluis 2
Kagia2-0VVSB (zat.)
TeylingenTer Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen