Max Hudepohl heeft bij Rijnsburgse Boys een handtekening gezet onder een contract dat hem tot 2021 aan de club verbindt. De 22-jarige voetballer is daarmee de zestiende speler van de huidige A-selectie van de tweededivisionist die een doorlopend contract heeft.

Op de clubwebsite laat de aanvaller weten blij te zijn met z’n contractverlenging. Volgens de voetballer die in 2016 overkwam van het Haagse Quick heeft Rijnsburgse Boys met het vastleggen van een grote groep spelers gekozen voor continuïteit. ,,Zo wordt er gebouwd aan een team van de toekomst”, laat Hudepohl op het digitale huis van Rijnsburgse Boys weten.

De Haagse aanvaller is onder Wilfred van Leeuwen verzekerd van een vaste basisplaats. Sinds augustus heeft de voetballer nog geen wedstrijd gemist en heeft hij twee goals achter z’n naam staan. Vorig jaar kon Hudepohl (nog) niet rekenen op een basisplek. De 22-jarige voetballer werd in dat seizoen regelmatig geteisterd door blessures.

Vertrouwen
,,Na de winterstop raakte ik zwaarder geblesseerd en stortte het als een kaartenhuis in elkaar. Dat doet mentaal wel wat met je. Je wilt als ambitieuze speler toch op veld 1 staan. Maar ik heb ervan geleerd en heb hard gewerkt aan mijn herstel.”

,,Dat ik nu wel speel, heeft onder andere met vertrouwen van de trainer te maken. Maar vertrouwen is een breed begrip. Het moet ook uit jezelf komen. En het heeft ook te maken met het feit dat je elke week speelt. Daardoor kom je in een bepaald ritme, waardoor je beter gaat spelen.”

Foto: Peter Teunissen

Bekijk ook: ‘Één-tweetje: ,,Die tweet over de Katwijk-supporters was schandalig”‘
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Wie maakt de meeste goals?

Programma & Uitslagen

Za. 23 feb.
Scheveningen14.30VVSB
Noordwijk14.30ASWH
Jong FC Groningen14.30FC Lisse
DSO14.30Valken '68
VVSB (zat.)14.30Van Nispen (zat.)
Kagia14.30Koninklijke HFC
Quick Boys15.00Harkemase Boys
De Dijk15.00SJC
Jong Vitesse15.30Katwijk
Rijnsburgse Boys15.30Spakenburg
Zo. 24 feb.
Hillegom14.00Zaanlandia
ROAC14.00Teylingen
Foreholte14.00ESTO