De eerste speelronde van de Topklasse leverde het nodige vuurwerk op. Raily Ignacio deed met twee treffers zijn oude club Spakenburg de das om en bezorgde Rijnsburgse Boys een droomstart. Katwijk speelde met 1-1 gelijk bij GVVV. Robbert Susan benutte vlak voor tijd een strafschop. FC Lisse verloor door ongelukkige tegengoals bij IJsselmeervogels

GVVV – Katwijk 1-1 (1-0). 8. Alisic 1-0, 89. Susan 1-1 (strafschop)

Rijnsburgse Boys – Spakenburg 3-0 (1-0). 8. Ignacio 1-0, 86. Ignacio 2-0, 89. Leonard 3-0

IJsselmeervogels – FC Lisse 2-0 (1-0). 43. El Gourari 1-0, 68. Nejmi 2-0

FC Lisse begon de competitie met een 2-0-nederlaag bij IJsselmeervogels, en dat was onnodig. Beide tegengoals kwamen tot stand bij voorzetten vanaf zijkant en defensief geploeter bij Lisse. De bezoekers waren de eerste helft de betere ploeg, maar konden na rust weinig meer klaarspelen, op een kans voor Koen Fokkema na.

Note: later volgt een overzicht van alle gespeelde Districtsbekerwedstrijden van vandaag