Hanne Hagary verruilt aan het einde van het seizoen FC Lisse voor IJsselmeervogels. De 24-jarige aanvaller heeft voor een jaar getekend aan de Westmaat, zo maakte de huidige koploper van de zaterdagse Topklasse bekend. Hagary miste dit seizoen pas negen minuten bij Lisse en staat inmiddels op vier goals.

Hagary doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en kwam uit voor Oranje onder 15, 16 en 17. Hij kreeg een tweejarig contract, maar wist in de Kuip nooit door te breken. Via Excelsior en Almere City belandde Hagary in de zomer van 2010 op Ter Specke.

Hagary vulde de afgelopen jaren regelmatig de spitspositie in. Nu de beoogde aanvalsleider Renaldo Jongebloet hersteld is van zijn zware knieblessure, bekleedt Hagary de positie van nummer tien.

In het verleden shopte IJsselmeervogels al regelmatig in Lisse. Ook Kevin en Jeffrey Winter en Kwong-Wah Steinrath verruilden de fusieclub voor de Westmaat. IJsselmeervogels heeft met Marc Langeveld, Bennie van Noord en Selmo Kurbegovic al de nodige spelers met een verleden in de Bollenstreek onder contract staan.

Foto: website FC Lisse


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Za. 7 dec.
Excelsior'31 2-2FC Lisse
Ter Leede 4-3VVOG
SC Feyenoord 3-0FC Rijnvogels
SVC'083-2Kagia
Valken'68 3-1DoCoS
VVSB (zat.) 1-1Be Fair
Roodenburg 0-4Warmunda
IJsselmeervogels 4-2Noordwijk
Quick Boys 1-1Excelsior Maassluis
Rijnsburgse Boys 1-0TEC
Sparta Nijkerk 3-1VVSB
Van Nispen (zat.) 1-2Westlandia
Koninklijke HFC 1-1Katwijk
SV Hillegom 5-1Teylingen
Zo. 8 dec.
SJC0-3RKAVV
Foreholte2-1Concordia
Zwanenburg 3-1Van Nispen (zon.)