Hanne Hagary verruilt aan het einde van het seizoen FC Lisse voor IJsselmeervogels. De 24-jarige aanvaller heeft voor een jaar getekend aan de Westmaat, zo maakte de huidige koploper van de zaterdagse Topklasse bekend. Hagary miste dit seizoen pas negen minuten bij Lisse en staat inmiddels op vier goals.

Hagary doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en kwam uit voor Oranje onder 15, 16 en 17. Hij kreeg een tweejarig contract, maar wist in de Kuip nooit door te breken. Via Excelsior en Almere City belandde Hagary in de zomer van 2010 op Ter Specke.

Hagary vulde de afgelopen jaren regelmatig de spitspositie in. Nu de beoogde aanvalsleider Renaldo Jongebloet hersteld is van zijn zware knieblessure, bekleedt Hagary de positie van nummer tien.

In het verleden shopte IJsselmeervogels al regelmatig in Lisse. Ook Kevin en Jeffrey Winter en Kwong-Wah Steinrath verruilden de fusieclub voor de Westmaat. IJsselmeervogels heeft met Marc Langeveld, Bennie van Noord en Selmo Kurbegovic al de nodige spelers met een verleden in de Bollenstreek onder contract staan.

Foto: website FC Lisse

POPULAIRE BERICHTEN