Nog meer selectienieuws bij FC Rijnvogels. De Katwijkers melden de komst van doelman Sven IJzendoorn. Het 18-jarige keeperstalent komt over van Alphense Boys. Eerder op de avond bracht de hoofdklasser naar buiten dat verdediger Kevin Wijmer na zes seizoenen FC Rijnvogels verlaat.

In Alphen aan den Rijn is IJzendoorn overigens keeper van Alphense Boys Onder 19. Het getalenteerde team komt uit in de landelijke Eerste Divisie. De tiener is de zoon van Marcel IJzendoorn, voormalig keeper van onder andere VVSB en oud-trainer van Foreholte. De jonge keeper kwam eerder uit voor RCL. Overigens heeft de hoofdklasser met Jeffrey Verkerk en Arie van der Niet al twee keepers onder contract staan.

FC Rijnvogels 2019 / 2020

Blijft: Jimmy Simons (trainer), Arie de Vreugd, Luuk Slegt, Jesse Driebergen, Max van Steen, Jan de Bruin, Lesley Kluivers, Roy van Leeuwen, Niek Ossevoort, Dirk Jan van den Oever, Ricardo de Vlugt, Reno van Heiningen, Romano van der Stoep, Jeffrey Verkerk, Jaap van Duijn, Arie van der Niet

Nieuw: Arno Dijkstra (VVSB), Yassine Kaabouni (Quick Boys), Sven IJzendoorn (Alphense Boys, jeugd)

Vertrekt: Joey Lauhouh (Alphense Boys), Robbin van Dijk (sv Zandvoort), Sammy Zandbergen (onbekend), Mitchell Zandbergen (onbekend), Ted de Man (onbekend), Kevin Wijmer (onbekend)

Foto: FC Rijnvogels

Lees ook: ‘Wijmer hakt knoop door: verdediger verlaat De Kooltuin na zes seizoenen’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 13 jul.
Oefenwedstrijd
FC Rijnvogels4-0FC Lisse
Za. 20 jul.
Oefenwedstrijd
Katwijk14.30FC Rijnvogels