,,We hebben niet het puntje gekregen waar we zeker recht op hadden”, baalde Foreholte-coach Marcel IJzendoorn. Zijn ploeg ging met 2-1 onderuit bij ROAC. ,,Dat is vervelend, omdat we in een rotperiode zitten.”

Ondanks de teleurstelling over het resultaat was IJzendoorn niet ontevreden. ,,Dit geeft de burger weer een beetje moed. We hebben een goede eerste helft gespeeld, vooral als collectief. Daar kunnen we mee verder. De tweede helft moesten we teveel naar achteren. Bovendien waren we slordig in de counter.” Halverwege was het 0-1. Op slag van rust opende Chris Guijt de score.

In het tweede bedrijf hield Foreholte nog lang stand. Maar in de laatste zeven minuten ging het alsnog mis. ,,Zij kwamen in de 83e minuut op 1-1. Dan denk je: ‘dan maar een punt’. Twee minuten voor tijd gaf de scheidsrechter echter een penalty, terwijl de overtreding minimaal een meter buiten het strafschopgebied was. Na afloop gaf de scheidsrechter toe dat hij het misschien verkeerd gezien heeft, maar daar kopen we alleen helemaal niets voor.”