Marc Magan gaf ons vorige week een muzikaal kijkje in de kleedkamer van Rijnsburgse Boys. Deze week nemen we een kijkje in het leven van een andere speler in dienst van de Rijnsburgers. Max Hudepohl is bezig aan zijn tweede seizoen op De Middelmors en dat bevalt hem prima. Schuilt er een toekomstig trainer in hem? En is Max een sportfanaat? Je leest het in de nieuwe Insta-rondo!

Foto 1: In actie namens Rijnsburgse Boys tegen Odin’59. 

,,Deze wedstrijd kan ik me nog goed herinneren. Dit was namelijk thuis tegen Odin’ 59. Na de wedstrijd werd ik uitverkozen tot ‘man of the match’ en ik scoorde een doelpunt. Wat wel leuk is om te weten, is dat er die week daarop een leuk stukje in het Leidsch Dagblad stond over mij. Ik had die week nieuwe schoenen gekocht met ijzeren pinnen en toen had het Leidsch Dagblad als titel ‘Wondersloffen van Max Hudepohl’, dat was wel leuk, haha.”

,,Ik ben nu bezig aan mijn tweede seizoen bij Rijnsburg en ik heb het ontzettend naar mijn zin. Ik heb al vroeg verlengd dit jaar, dus dat is mooi. Ik heb het gevoel dat ik me goed ontwikkel, alleen heb ik de pech dat ik veel geblesseerd ben geweest. Ik heb nog niet kunnen laten zien wat ik kan. Ik wil het publiek vermaken, acties en doelpunten maken en een basisplaats verdienen.”

Foto 2: Aan de bal tussen twee tegenstanders namens Quick. 

,,Je kan wel stellen dat Quick een beetje mijn ‘cluppie’ is, ja. Ik ben begonnen bij Graaf-Willem en op advies van een paar mensen ben ik naar Quick overgestapt. Ik heb er in totaal zeven seizoenen gespeeld, waarvan zes in de jeugd. Ik heb in Den Haag op het Segbroek College gezeten en daar zat ik ook in de topsportklas met jongens die ook bij Quick speelde.”

,,Ik ben ook nog vier seizoenen jeugdtrainer bij de club geweest. Ik geef af en toe nog wel eens een training op de club als ze iemand nodig hebben, maar niet meer zo vaak. Al met al heb ik hele goede herinneringen aan Quick overgehouden.”

Foto 3: In Oostenrijk op de piste. 

,,Ik studeer aan de HALO en daar leer ik het ontwikkelen van jonge kinderen op het gebied van sport. Deze foto is gemaakt op wintersport in Oostenrijk. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken, daarom ben ik bijvoorbeeld bij Quick jeugdtrainer geweest.”

,,Hopelijk studeer ik dit jaar af! Ik heb wel de ambitie om trainer te worden, ja. Ik zou via Rijnsburgse Boys of Quick mijn TC-3 willen halen en dan met de jeugd aan de slag gaan. Ik ben zelf nog jong, dus de senioren is nog niks voor mij! Dat komt misschien later wel.”

Dit is hem dan! De Insta-rondo van Max Hudepohl. 

Foto: Hans HeemskerkPOPULAIRE BERICHTEN