Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) van FC Rijnvogels is er vrijdagavond gekozen voor een interim-bestuur. Zij krijgen een jaar lang de tijd om de wensen van de leden te monitoren. Volgend jaar zal er dan een nieuw bestuur worden gekozen bij de hoofdklasser. Het interim bestuur bestaat uit Fred Verboon, Ilona de Lange, Gerrit Menkveld en Mart de Groot.

Tijdens de ALV is het oude bestuur, dat onder leiding stond van voorzitter Peter Plug, officieel afgetreden. In de komende twee maanden wil het interim-bestuur verschillend toekomstscenario’s schetsen. Tussen september en december moeten er gesprekken zijn gevoerd met minimaal zestig procent van de leden.

Taken neerleggen
In januari, tijdens de nieuwjaarsreceptie, wil het bestuur de resultaten presenteren. In juni 2020 moet het nieuwe bestuur worden gepresenteerd. Het vorige bestuur stapte op nadat het merkte dat er in de club twee visies waren ontstaan over de toekomst van FC Rijnvogels en het beleid rondom de a-selectie. Ook de technische commissie en een groot aantal vrijwilligers gaven aan geen oplossing meer te zien en besloten hun taken neer te leggen.

Foto: FC Rijnvogels

Lees ook: ‘Verschillende ‘stromingen’ rondom het beleid a-selectie doet Rijnvogels-bom barsten’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 13 jul.
Oefenwedstrijd
FC Rijnvogels4-0FC Lisse
Za. 20 jul.
Oefenwedstrijd
Katwijk14.30FC Rijnvogels