De Bollenstreek ademt voetbal. De cultuur is uniek, de accommodaties behoren tot de beste van het land en de regio kent vele namen die voetsporen met hun voetbalschoenen hebben achtergelaten. Als bedrijf uit Nieuw-Vennep behoort W&H Sports theoretisch gezien niet tot de regio van de Bollenstreek maar dat zegt helemaal niets over hun voorliefde voor die streek. De mensen binnen W&H Sports komen namelijk wél uit die streek en daarom willen zij de clubs in deze regio graag een korting aanbieden. Het einde van het seizoen nadert en waarschijnlijk zijn veel clubs al volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. W&H Sports wil de clubs in de Bollenstreek hierbij graag inspireren. Wat is er allemaal mogelijk?

Slim! De tribune meenemen in het sponsorpakket

Waarom kosten maken als je met de tribune inkomsten kan genereren?

Veel tribunes in de Bollenstreek zijn al voorzien van tribunestoelen, wat de tribune tot een echte eyecatcher op het sportpark maakt. Tribunestoelen zijn een mooie manier om de clubkleuren en/of de naam van de club prominent terug te laten keren.

Volgens W&H Sports hoeven de tribunestoelen niets te kosten. Sterker nog; ze kunnen bijdragen aan de jaarlijkse clubkas. Met TAS Stadionreclame is het mogelijk om jouw investering in tribunestoelen met reclamehouders op de stoelen terug te verdienen én extra sponsorinkomsten te genereren. Clubs als VV Katwijk, sc Heerenveen, Vitesse en SC Spirit ’30 gingen jou al voor!

Zeg maar gedag tegen houten banken met splinters

Comfort in kleedkamers en dug outs steeds belangrijker

Wie aan kleedkamers en dug outs van voetbalverenigingen denkt, zal met enige regelmaat denken aan koude, te smalle kleedkamerbanken, kapotte kledinghaken, lekkende dug outs en banken met splinters. Dat is gelukkig lang niet bij elke club het geval. W&H Sports merkt dat steeds meer voetbalverenigingen investeren in hun kleedkamers en dug outs.

Je kunt de kleedkamer van het vlaggenschip bijvoorbeeld voorzien van tribunestoelen in de clubkleuren. Dit maakt net als bij de tribune al een wereld van verschil qua uitstraling. Dezelfde tribunestoelen kun je plaatsen in de dug outs. Zeg maar dag tegen de houten banken met splinters. Voor de groene visionairs zou je voor de banken voor zowel kleedkamers als dug outs kunnen kiezen voor GreenMatter bankplanken, met een verwachte levensduur van minimaal 50 jaar. Reken maar uit hoeveel generaties daar de kleedkamerhumor op kunnen beleven.

Er zijn ook clubs zoals VV Katwijk en VVSB die ervoor kiezen om lockers en een wasmeubel in de kleedkamer te plaatsen, zodat de spelers hun spullen op de club kunnen laten. Kortom, mogelijkheden genoeg om meer comfort te realiseren en weer een goede stap te zetten in de professionalisering.

Hoe breng je een versleten kunstgrasveld terug?

FC Lisse zet in op duurzaamheid bij inrichting nieuwe accommodatie

Bij elke vereniging zie je tegenwoordig meer kunstgras- dan grasvelden. Kunstgrasvelden dienen na 8 tot 10 jaar vervangen te worden. Het leveringsprogramma van GreenMatter (een initiatief van W&H Sports) is inmiddels zo uitgebreid dat de kunstgrasvelden in verschillende oplossingen terug kunnen keren op het sportpark, zodat het geen afval oplevert. Voor een voetbalvereniging is een groen terras hier een mooi voorbeeld van. Met bijvoorbeeld picknicktafels, banken en statafels laat je het oude kunstgras terugkeren als buitenmeubilair op het terras!

Leon Annokkee is alweer ruim 7 jaar voorzitter van Tweede Divisie-club FC Lisse. Aankomend seizoen zwaait hij af. W&H Sports vroeg Leon naar het belang van duurzaamheid in de plannen van FC Lisse. ”Sinds kort hebben we een nieuwe accommodatie die aan de nieuwste eisen voldoet. Bij de verbouwing is duurzaamheid een hele belangrijke pijler geweest. Ook in de laatste fase; bij de aanschaf van onder andere parkbanken en picknicksets hebben wij de keuze gemaakt voor GreenMatter. Duurzaamheid speelt al een grote rol bij FC Lisse, maar dit zal in de toekomst alleen nog maar groter worden.”

Kortingscode

Om de waardering uit te spreken richting de clubs uit de Bollenstreek, stelt W&H Sports een eenmalige kortingscode beschikbaar waarmee de clubs hun accommodatie kunnen voorzien van een upgrade. Wanneer bij een offerte aanvraag via onze websiteVOORBEREIDING2023‘ wordt vermeld, ontvang je een mooie korting.

POPULAIRE BERICHTEN