Redelijk verrassend keerde Jeffrey Winter na de winterstop terug bij Rijnsburgse Boys. VIDB was benieuwd naar zijn ervaringen en ging kort in gesprek met de aanvaller, die als stand-in voor Raily Ignacio fungeert.

Hoe bevalt het tot nu toe in je tweede termijn bij Rijnsburgse Boys?

,,Het bevalt me erg goed. Ik het weer plezier in het spelletje.”

Is dit wat je er tot nu toe van verwacht had?

,,Jawel, dit is wat ik ervan verwacht had. Ik ben er ruim anderhalf jaar uit geweest, ik train maar twee keer per week. Dus ik schik me in m’n rol.”

Ignacio doet het erg goed. Dat gaat ten koste van jouw speelminuten. Hoe vind je dat?

,,Zolang het zo goed gaat met het team is dat niet erg. Dat is het allerbelangrijkste. Het is alleen maar goed dat Raily het zo goed doet.”

Je broer Kevin gaat naar Lisse. Ga jij hem achterna?

,,Sowieso niet. Ik weet nog niet wat ik volgend seizoen ga doen. Ik heb nog niet met de club gesproken en ik weet ook niet wat ze van plan zijn.”

Rijnsburgse Boys heeft de smaak te pakken. Durf jij ook naar boven te kijken?

,,Tuurlijk. Je kijkt altijd naar boven. We zijn redelijk stabiel na de winterstop. We hebben tot nu toe bijna alles gewonnen.”

Voor de winterstop liep het allemaal heel anders. Ondanks dat je er toen niet bij was, maar hoe verklaar je dat het nu wel loopt?

,,Vorig jaar waren er heel veel jongens gestopt. Er kwamen veel nieuwe jongens bij en dat heeft even tijd nodig. Het kwam er nog even niet uit. Het was even wennen. Maar nu zijn we dus stabiel.”

Tekst: Bryan Pijpers

Foto: Hans Heemskerk

POPULAIRE BERICHTEN