VVSB heeft bekend gemaakt hoeveel kaarten er al verkocht zijn voor de wedstrijd tegen Katwijk. Op dit moment zijn er 2500 kaarten over de toonbank gegaan voor de wedstrijd in de tweede ronde van de KNVB-beker. De derby in het bekertoernooi vindt dinsdag 25 oktober plaats om 18:30 uur.

,,De verkoop loopt naar verwachting”, laat VVSB-voorzitter Arjan Broekhof in een eerste reactie weten. ,,We hebben de verkooprondes bij onze club gehad, maar er zijn nog steeds twee voorverkoopadressen waar er nog kaarten beschikbaar zijn. We hopen zo veel mogelijk in de voorverkoop al verkocht te hebben, zodat er zo min mogelijk vrije verkoop over blijft op de dag zelf.”

Het VVV-kantoor in het centrum van Noordwijkerhout is een van die voorverkoopadressen, de andere is Timmers Verpakkingen op het industrieterrein in Noordwijkerhout. VV Katwijk heeft maandag 24 oktober nog een laatste voorverkoop op De Krom. De kaarten zijn dan tussen 19.00 uur en 21.00 uur verkrijgbaar.

,,We hebben wel wat ervaring na vorig jaar”

,,Wij gaan er vanuit dat we maximaal 4000 man op ons terrein kunnen huisvesten”, vertelt Broekhof. ,,Er komen extra tribunes, zodat iedereen een goed plekje moet kunnen vinden. Bij meer dan 4000 man wordt dat lastig.”

Alcoholvrij
De Katwijk-supporters zullen ook hun eigen gedeelte krijgen. ,,Het is niet zo dat we dat helemaal afbakenen, of extreem afzetten, maar wij denken dat het ook voor de Katwijkers leuker is om bij elkaar te kunnen zitten. De supporters van VV Katwijk krijgen dan ook een eigen ingang, maar het is sowieso handig om op tijd te komen wil je verzekerd zijn van een prima plekje.”

De preses van de Noordwijkerhouters zegt klaar te zijn voor het bekeravondje. ,,We hebben wel wat ervaring na vorig jaar”, lacht Broekhof. ,,De Katwijkse supporters zullen extra catering krijgen, zodat ook dat goed geregeld is. Alleen wordt er geen alcohol geschonken. We hopen op een ouderwets avondje VVSB. Dat het donker is geeft toch nog even wat meer ambiance. Je krijgt een stadiongevoel. Dat hebben we tegen UNA en Spakenburg wel gemerkt dit seizoen.”

Foto: Tino Stulen


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC3-2Quick '20
Hillegom5-1ASC
Foreholte3-2RKDEO
Altior1-3Teylingen
VSV1-1Van Nispen (zon.)