Dorus van der Voort heeft besloten om zijn verblijf bij Kagia met een jaar te verlengen. Dat laat de club uit Lisserbroek op maandagmiddag weten. 

Van der Voort kwam afgelopen zomer over van Teylingen. De aanvaller slaagde er in eerste instantie niet in om een vaste basisplek te veroveren, maar startte uiteindelijk vaak genoeg in de opstelling wegens blessures in de selectie.

Doordat de Lisser bij de oranjehemden blijft voetballen, groeien de opties voorin voor de nieuwe trainer René Ras. Van der Voort moet komend seizoen de strijd aan gaan met Dirk-Jan Ligtenberg, Joey van Beelen en Alain van Kesteren.

Kagia

Blijft: Joey van Beelen, Tom Hoejenbos, Sander Hogervorst, Roy Hogewoning, Jesper Imanse, Rens Lamboo, Dirk Jan Ligtenberg, Glenn Lobbezoo, Luuk van Paridon, Kevin Robelus, Tijs van der Schinkel, Timo Sluymer, Stefan Tibboel, Pascal Timmermans, Sam van der Veek, Dorus van der Voort.

Nieuw: Rene Ras (trainer, Van Nispen (zon.)), Joost Meiland (SV Hillegom), Alain van Kesteren, Rick Verdegaal (Allebei FC Lisse 2)

Vertrekt: Anton Wijsman (trainer, n.n.b), Mats Warmerdam (VVSB (zat.)), Ajay Malhi (VVC).

Foto: Johanna Wever

Lees ook: ‘SJC haalt oude bekende van Polak binnen’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 1-1Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB20.00RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 14.30Kagia
Van Nispen (zat.) 14.30Soccer Boys
Valken'68 14.30RCL
VVSB (zat.) 14.30 FC VVC
FC Boshuizen 14.30Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO14.00SJC
Forholte 14.00VV Wilhelmus
Hillegom 14.00HMSH
Teylingen 14.00HVV
VVH/Velserbroek 14.00Van Nispen (zon.)