VV Kagia kent een prima seizoen tot nu toe. De ploeg uit Lisserbroek is na 10 speelronden nog steeds ongeslagen. Afgelopen zondag bond de ploeg van Jerry Ubink ook Lugdunum aan de zegekar. VIDBS sprak met aanvoerder Ruud Heuseveldt.

,,Het begint bij ons nu echt te dagen dat dit weleens een mooi seizoen kan worden. Als je ziet hoe we gisteren  tegen Lugdunum spelen, wordt dat wederom bevestigd. We komen 2 – 0 achter – door twee foutjes – maar raken daardoor niet in paniek en blijven goed voetballen. We creëerden met Ben van der Lans telkens een mannetje meer op het middenveld waardoor het wachten was op de aansluitingstreffer. Die valt gelukkig voor rust.”

,,Na rust zie je exact hetzelfde spelbeeld en dat is het natuurlijk lekker dat vrij snel de gelijkmaker valt. Vervolgens is het erop en erover en lopen we uit naar 2 – 4. Toch wordt het daarna billenknijpen doordat Ben (Van der Lans red.) zijn tweede gele kaart pakt en zij ook nog eens de 3 – 4 binnenschieten. Maar ook dan raken we niet in paniek. Uit een counter maken we dan de 3 – 5 en is het gespeeld. Al met al een terechte uitslag.”

Heuseveldt begint langzaamaan te geloven in een mooi seizoen. ,,We hadden het er in de kleedkamer over. Als je na tien wedstrijden nog ongeslagen bent, zegt dat wel iets. Het geloof komt er steeds meer.”

Foto: www.vvkagia.nl


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 12 nov.
Districtsbeker
SJC2-4SVC '08
Oefenwedstrijd
Katwijk6-4FC Lisse
Warmunda 3-0Ter Leede 2
Do. 14 nov.
Oefenwedstrijd
Ter Leede2-2SJC
Za. 16 nov.
Noordwijk2-0HHC Hardenberg
FC Lisse4-2SteDoCo
Sporting Leiden3-3VVSB (zat.)
ASWH0-1Quick Boys
Warmunda4-7Hazerswoude Boys
Katwijk2-0De Treffers
Koninklijke HFC2-1Rijnsburgse Boys
VVSB0-2GOES
Districtsbeker
FC Rijnvogels4-1Roda '76
Brielle1-0Kagia
Zo. 17 nov.
ASC2-2Foreholte
Van Nispen (zon.)2-2Spaarnwoude