Kagia is in de tweede ronde van de Districtsbeker gestrand. De ploeg gaf tegen Alphen tot tweemaal toe een voorsprong weg. Uiteindelijk stond het na 90 minuten 3-3 in Alphen en werden er meteen strafschoppen genomen. Patrick Schaap mistte de allereerste. Omdat daarna alle penalty’s verzilverd werden, werd Kagia uitgeschakeld.

Alphen, uitkomend in de zondagse Derde Klasse met onder meer regioploegen Van Nispen en Warmunda, beleefde een lastige eerste helft tegen Kagia. Door goals van Timo Sluijmer en Dirk-Jan Ligtenberg stond het binnen een half uur 0-2. Direct na rust deed Alphen wat terug en na 70 minuten spelen kwamen de gastheren zelfs op 2-2. Vrijwel direct daarna kwam Kagia weer op voorsprong. Rick Verdegaal kopte een vrije trap binnen.

Daarmee leek de zege een feit voor de Lisserbroekers, maar een paar minuten voor tijd kwam Alphen voor de tweede maal op gelijke hoogte. 3-3 de eindstand en in de Districtsbeker wordt er niet verlengd. In de penalty-serie ging het dus alsnog mis voor Kagia.

Alphen – Kagia 3-3 (0-2). Goals Kagia: Sluimer, Ligtenberg, Verdegaal.
Alphen wint na strafschoppen: 5-4.

Kagia: Hogervorst, Mahli (65. Verdegaal), Hogewoning, Timmermans, Hoejenbos, Van der Veek, Sluijmer, Van der Schinkel( 84.Zonneveld), Van Kesteren (67. Schaap), Lamboo, Ligtenberg

Foto: Johanna Wever


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC3-2Quick '20
Hillegom5-1ASC
Foreholte3-2RKDEO
Altior1-3Teylingen
VSV1-1Van Nispen (zon.)