,,Wéér vlak voor tijd”, verzuchtte Mike van Dam. Ter Leede leek aan het thuisduel tegen Zwaluwen drie punten over te houden, maar in de 89e speelminuut kwamen de Vlaardingers langszij (1-1). ,,Het is zuur, maar over de hele wedstrijd gezien wel terecht.”

,,Zwaluwen is een goede ploeg, maar wij hadden deze wedstrijd kunnen en moeten winnen”, vervolgde Dam. ,,Wij hadden meer balbezit en speelden secuurder. Tony Schreurs kon al vroeg in de wedstrijd alleen op de keeper af en in de tweede helft gold voor Robert Steemers hetzelfde.” Daarnaast raakte Jochie Sebrechts de paal en was Schreurs nog een aantal keer dichtbij.

Dam benoemde vooral de wapenfeiten van Ter Leede, maar ook Zwaluwen liet zich volgens hem niet onbetuigd. ,,Het kon twee kanten op. Zij raakten de paal en hadden in het begin wat kansen. Bogdan hield ons een aantal keer goed op de been.”

Dam verving in de 70e minuut Schreurs, die even daarvoor met een fraaie knal de score had geopend. Ter Leede had de wedstrijd vroegtijdig moeten beslissen, maar liet dat na en kreeg de rekening daarvoor gepresenteerd. Met een van richting veranderd schot trof Jorno Reurink doel. ,,Dit is wel een kater”, baalde coach Henk Wisman.

[youtube id=”o7gFh7swZNA” width=”620″ height=”360″] [youtube id=”X2F2gPO2zug” width=”620″ height=”360″]