Katwijk blijft uitstekend presteren. De koploper van de Hoofdklasse B bereikte zaterdag de achtste finale van de Districtsbeker door bij Forum Sport met 2-1 te winnen.

Trainer Dick Scheuder had zijn elftal flink gewijzigd ten opzichte van de gewonnen streekderby tegen Ter Leede (4-2). Alleen Kevin Sterling had wederom een basisplaats. Met het B-team kende Katwijk een stroeve middag bij de competitiegenoot van Valken ’68.

Bij rust was het 0-0. Na de thee kwam Katwijk goed uit de startblokken. Na een serie kansen was het Sterling die de ban brak: 0-1. In de 63e minuut verdubbelde Jesse Dingjan de score. Forum Sport kwam nog terug tot 1-2, maar Katwijk liet het niet verder komen.

Een andere koploper SV Hillegom, die van 3A, bereikte simpel de volgende ronde van de Haarlems Dagblad Cup. Olympia werd met 4-0 verslagen. Doelpunten kwamen van Tom Tebbens, Jasper van Trigt (2) en Joey Sobhi. Later vanavond volgt nog een verslag van de wedstrijd.