Katwijk heeft ook z’n tweede duel van het seizoen in de Tweede Divisie gewonnen. In Haarlem won de ploeg van Dick Schreuder met 0-1. Mark de Loor werd met de enige goal van de wedstrijd de matchwinner. FC Lisse speelde in eigen huis gelijk tegen HHC Hardenberg. Het werd 2-2.

FC Lisse kwam op achterstand door een schitterende goal van Shkodran Metaj. Enkele minuten later kopte Rik Vermeulen de 1-1 binnen uit een vrije trap van Martin van Eeuwijk. Tien minuten voor tijd kopte Koos Werkman de 1-2 binnen.

In de negentigste minuut maakte Bas Buimer de bevrijdende treffer voor FC Lisse. In het tumult dat er daarna ontstond uit de goal pakte Martin van Eeuwijk een rode kaart. Bij het juichen gleed hij met twee knieën in op een speler van HHC Hardenberg, die op de grond lag.

Late goal
In Veenendaal verloor Rijnsburgse Boys met 2-1 van GVVV. Na een 1-0 achterstand zorgde Joel Tillema voor de gelijkmaker. In de blessuretijd verloor de ploeg van Pieter Mulders alsnog door een goal van Caifano Latupeirissa.

In de Derde Divisie Quick Boys won op het eigen Nieuw Zuid met 2-0 van Quick Boys. Max van Steen en Yordi Teijsse (uit een strafschop) maakten de goals voor de Katwijkers.

Koninklijke HFC – Katwijk 0-1 (0-0)