Dick Schreuder is ambitieus en wil in de toekomst hogerop, maar sluit niet uit dat het met Katwijk gaat gebeuren. ,,Ik heb ook ambities, wil ook hoger gaan trainen en misschien wel hoger dan Katwijk“, vertelt de gevierde Schreuder in FC Bollenstreek. ,,Maar misschien gaan we met Katwijk na volgend seizoen wel naar de Tweede Divisie. Dan is dat ook prima voor mij.”

Schreuders broer Alfred is momenteel coach van FC Twente. Dick staart zich niet blind op het betaalde voetbal. ,,Het is vooral mijn ambitie om de cursus Coach Betaald Voetbal te halen. Maar om nou te zeggen dat ik perse naar het betaalde voetbal wil, dat heb ik op dit moment nog niet. Ik heb het prima naar mijn zin bij Katwijk. Ik wil wel mijn papieren halen. We zullen zien of dat ooit gaat gebeuren en of er een moment gaat komen dat ik iets in het betaalde voetbal ga doen. Maar met alle respect voor Jupiler League-clubs, daar zul je mij niet als assistent zien.”

De uitzending van FC Bollenstreek verschijnt rond lunchtijd op deze site.

Foto: Aad de Winter/www.bobkat.nl


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC3-2Quick '20
Hillegom5-1ASC
Foreholte3-2RKDEO
Altior1-3Teylingen
VSV1-1Van Nispen (zon.)