De derby tussen Katwijk en Rijnsburgse Boys is geëindigd in een ruime overwinning voor de thuisploeg. Het team van Pieter Mulders had in de tweede helft geen antwoord op het goed draaiende elftal van Dick Schreuder waardoor Katwijk met een 5-0 overwinning van het veld stapte.

Katwijk opende na een klein half uur de score via Stefan Plat. Na de thee konden Raoul Esseboom en aanvoerder Robbert Susan vlak na elkaar het net vinden. Het mooiste doelpunt van de middag viel echter pas later. Het was wederom Plat wist te scoren en deed dit na een prachtige lob over keeper Richard van Nieuwkoop. Het slotakkoord was voor Marciano Mengerink (5-0). Katwijk behoudt de koppositie in de Tweede Divisie.

FC Lisse heeft de eerste overwinning van het seizoen te pakken. Tegen De Dijk won het elftal van Robbert de Ruiter met 0-3. Boyd Stevens en Rowdy van der Putten (uit een penalty) zorgden voor een 0-2 ruststand. Tien minuten voor tijd bepaalde Rick Bouwmeister de eindstand op 0-3.

Derde Klasse
Kagia heeft een overwinning weten te boeken. In de uitwedstrijd bij het gepromoveerde Blauw Zwart kon de ploeg uit Lisserbroek voor rust op voorsprong komen door een doelpunt van Dirk Jan Ligtenberg. Na de thee werd er nog gescoord door Jesper Imanse en tweemaal Dorus van der Voort waardoor de eindstand op 0-4 werd bepaald.

Van Nispen (zat.) heeft de koppositie in de Derde Klasse over moeten geven aan Soccer Boys. In een onderling duel tussen beide ploegen wist Soccer Boys aan het langste eind te trekken. Hoewel Jon Joost Cornelissens zijn team op voorsprong had geschoten, wist Soccer Boys dat daarna nog tweemaal te doen waardoor het 1-2 werd.

Katwijk – Rijnsburgse Boys 5-0 (1-0)
Goals: Plat (2), Esseboom, Susan, Mengerink (Katwijk)

De Dijk – FC Lisse 0-3 (0-2)
Goals: Stevens, Van der Putten, Bouwmeister

Van Nispen (zat.) – Soccer Boys 1-2 (0-0)
Goal: Cornelissens

Blauw Zwart – Kagia  0-4 (0-1)
Goals: Ligtenberg, Imanse, Van der Voort (2)