Rijnsburgse Boys en Katwijk hebben dinsdag in een doelpuntrijk oefenduel gelijkgespeeld. Het werd in het Spaanse San Enrique 3-3. Rijnsburger Danny van der Vijver maakte na negen maanden blessureleed zijn eerste speelminuten.

Raily Ignacio was met drie treffers de grote man. Nadat Marciano Mengerink de score had geopend, zorgde de spits van Rijnsburgse Boys met twee treffers voor een 2-1 ruststand.

In de tweede helft eiste Robbert Susan de hoofdrol op. Twee goals van hem leek Katwijk de overwinning te bezorgen. Een minuut voor tijd zorgde Ignacio voor de gelijkmaker.

Beide clubs zijn op trainingskamp in Zuid-Spanje om zich voor te bereiden op de herstart van de competitie over anderhalve week. Katwijk is momenteel de trotse koploper in de Hoofdklasse B. Rijnsburgse Boys staat zevende in de Topklasse.