Katwijk heeft thuis een zakelijke overwinning geboekt op TEC. De ploeg van Jan Zoutman won met 2-0. De doelpunten werden netjes over beide helften verdeeld. Brandon Robinson zette Katwijk voor rust op 1-0, Marouane Afaker gooide het duel tien minuten voor tijd op slot.

De wedstrijd op Sportpark Middelmors was veel spectaculairder. Rijnsburgse Boys kwam in de eerste helft op een 0-1 achterstand. Net voordat de beide ploegen naar de kleedkamer gingen voor de rust zette Jeffrey Jongeneelen de gelijkmaker op het scorebord. In de tweede helft scoorde Dani van der Moot twee keer voor de Rijnsburgers en maakte rechtsback Bert Koomen een prachtige treffer. Excelsior Maassluis kwam overigens terug van 3-1 naar 3-3, maar de tweede goal van Van der Moot bleek de beslissende treffer.

Bij Noordwijk speelde Martijn le Congé z’n laatste wedstrijd als voetballer. De middenvelder gaat zich richten op z’n maatschappelijke carrière. Hij sloot bij Noordwijk af met een gelijkspel: 0-0.

Katwijk – TEC 2-0 (1-0)
Goals: Robinson, Afaker

Rijnsburgse Boys – Excelsior Maassluis 4-3 (1-1)
Goals: Van der Moot (2), Jongeneelen, Koomen

ASWH – Noordwijk 0-0 (0-0)