Katwijk heeft de vervanger van de vertrekkende reservekeeper Martijn Zwaan binnen. Michael de Leeuw, dit seizoen nog actief als keeper van hoofdklasser Jodan Boys, zal komend seizoen de strijd onder de lat aangaan met Atam Koroglu. Verder is bekend geworden dat Donny Rijnink heeft bijgetekend.

De 23-jarige De Leeuw laat op de clubsite van Katwijk weten al erg uit te kijken naar de samenwerking met Koroglu. ,,Ik ga mijn best doen om heel dicht bij hem te komen door veel van hem op te pikken. Verder ga ik natuurlijk ook wel proberen mezelf te onderscheiden op de punten die ik misschien iets beter beheers en dan gaat het voor mij sowieso een leerzaam seizoen worden.” De PABO-student speelde eerder bij ADO Den Haag (jeugd), Haarlem en HBS. In de winterstop verloor hij na een trainerswissel zijn basisplaats.

Leeftijdsgenoot Rijnink (foto) gaat op voor zijn tweede seizoen aan de Krom. De boomlange centrale verdediger kwam afgelopen zomer over van Telstar. Na een moeizaam begin wist de ex-prof zich steeds vaker in de basiself van de Krombewoners te spelen. Zo stond Rijnink in de laatste vier wedstrijden in de basis van de in degradatienood verkerende topklasser. Toch gelooft de verdediger nog altijd in lijfsbehoud. ,,Zolang we zelf blijven winnen, is het nog mogelijk om er in te blijven en daar gaan wij alles voor geven!”

Tekst: Bryan Pijpers

Foto: Aad de Winter/www.bobkat.nl

POPULAIRE BERICHTEN