Katwijk is het seizoen begonnen met een klinkende 1-4 overwinning uit bij De Treffers. De kampioen van vorig seizoen stond bij rust al 0-3 voor. De topscorer van vorig seizoen, Marciano Mengerink, was met twee goals in Groesbeek andermaal belangrijk voor de oranjehemden.

VVSB speelde thuis gelijk tegen Jong Vitesse. De Noordwijkerhouters speelden een uitstekende eerste helft en kwamen ook op voorsprong via Mitchell Theuns. Een corner van zijn voet belandde in één keer in de goal. De beloften uit Arnhem kwamen na rust terug en trokken de wedstrijd in eerste instantie naar zich toe via Jesse Schuurman en Anil Mercan. Tomas Arroyo redde met z’n hak het vege lijf van de Noordwijkerhouters. Hij bepaalde de eindstand op 2-2.

De Treffers – vv Katwijk 1-4 (0-3)
Goals: Mengerink (2), Hilterman, Mamedov

VVSB – Jong Vitesse 2-2 (1-0)
Goal: Theuns, Arroyo