Op sportpark Nieuw Zuid weet Quick Boys niet verder te komen dan een 1-1 gelijkspel tegen Jong FC Groningen. Jongeling Max van Steen bewees zijn waarde door voor de Katwijkers te scoren. Twaalf minuten voor tijd kwamen de Groningers uit een vrije trap langszij.

Een eindje verderop in het vissersdorp kon Katwijk geen sportieve revanche nemen tegen HHC Harderberg. In blessuretijd maakten de bezoekers via Hooiveld de gelijkmaker: 3-3. Vorige week bij Barendrecht zagen de Katwijkers ook al in de toegevoegde tijd een overwinning in rook opgaan.

Quick Boys – Jong FC Groningen 1-1 (0-0). 62. Van Steen 1-0, 78. Hrustic 1-1

VV Katwijk – HHC Hardenberg 3-3 (2-1). 9. Van der Leij 0-1, 12. Van Oijen 1-1, 22. Blokland 2-1, 64. Van der Leij 2-2, 70. Susan (penalty) 3-2, 91. Hooiveld 3-3