Katwijk heeft voor het eerst dit seizoen verloren. In eigen huis verloor de ploeg van Jan Zoutman met 2-3 van GVVV. VVSB pakte in de Derde Divisie de eerste zege van het seizoen. Op bezoek bij Excelsior’31 werd er gewonnen: 0-2.

De ploeg uit Veenendaal begon vurig op De Krom. De bezoekers kwamen in de eerste helft op een 0-2 voorsprong. Vlak voor de thee bracht Marciano Mengerink de spanning terug: 1-2. In de tweede helft kwam de thuisploeg razendsnel langszij door een treffer van Mike van den Ban. In de slotfase trok de ploeg van Niek Oosterlee de wedstrijd alsnog naar zicht toe. Levende legende Berry Powel maakte zijn tweede van de middag: 2-3.

Degradant VVSB heeft na drie wedstrijden eindelijk de eerste overwinning te pakken in de Derde Divisie. De ploeg van Eric Meijers won met 0-2 bij Excelsior’31.

Katwijk – GVVV 2-3 (1-2)
Goals: Mengerink en Van den Ban

Ter Leede – Harkemase Boys 0-2 (0-1)