Katwijk blijft winnen in de Jack’s League. De Katwijkers boekten zaterdag in Tiel de negende zege op rij door TEC met 0-3 te verslaan. Noordwijk verloor in en tegen Maassluis. 

In navolging van Rijnsburgse Boys maakte Katwijk ook geen fout, waardoor er volgende sprake is van een absolute topper bij het onderlinge treffen op de Krom. Waar de Uien tegen HHC (2-1) diep moesten gaan, had de ploeg van Anthony Correia een redelijke walk in the park.

Halverwege was het 0-2 in Katwijks voordeel. Mukhtar Suleiman opende in de 17e minuut de score, waarna Robbert Susan een kleine twintig minuten later voor een verdubbeling van de marge tekende. Het was overigens niet zo dat TEC volledig kansloos was. De thuisploeg kreeg in de eerste helft wel wat kansjes.

In de tweede helft had Katwijk weinig meer te duchten en koerste het steady af op een probleemloze zege. In blessuretijd kopte Robin Schulte nog de 0-3 binnen voor de huidige nummer twee van de ranglijst. Koploper AFC heeft twee punten meer en Rijnsburgse Boys (de tegenstander van volgende week) er één minder.

Verlies tegen oude trainer
Noordwijk leed een onnodige nederlaag tegen zijn oude trainer: Dogan Corneille. Excelsior Maassluis won voor eigen publiek met 2-1. Halverwege was het 0-0, maar had Noordwijk de kansen om op voorsprong te komen.

Kort na rust kwam Maassluis op voorsprong. Het antwoord van Noordwijk volgde in de 73e minuut via Raïes Roshanali. Noordwijk wilde meer, maar kreeg juist minder. Vijf minuten voor tijd kwam de thuisploeg op 2-1, een stand die daarna op het scorebord bleef.

TEC – Katwijk 0-3 (0-2)
Goals: Mukhtar Suleiman, Robbert Susan en Robin Schulte

Excelsior Maassluis – Noordwijk 2-1 (0-0)
Goal: Raïes Roshanali

Lees ook: Rijnsburgse Boys knokt zich naar zege in topper tegen HHC

POPULAIRE BERICHTEN