Katwijk kan de komende weken geen beroep doen op het drietal Raoul Esseboom, Michiel van Dam en Bennie van Noord. De centrumverdedigers zitten voorlopig in de ziekenboeg. Van Noord is sowieso tot de winterstop uitgeschakeld. 

De dertiger heeft een ontsteking opgelopen bij een bot die bij de lies zit. Na uitgebreid onderzoek is er bevestigd dat hij tot de winterstop niet in actie kan komen. De Wormerveerder liep aan het einde van het vorige seizoen al met deze blessure op het veld, maar besloot toen om met pijnstillers door te spelen.

Ook Van Dam en Esseboom liggen er voorlopig nog uit. Laatstgenoemde heeft al een tijd last van zijn knie en moest het gewricht rust geven. Echter is er weinig sprake van herstel bij de boomlange ex-prof. De oud-speler van FC Volendam zal waarschijnlijk onder het mes moeten. De speler die al het langst actief is bij Katwijk, Van Dam, heeft een verrekking in zijn kuit.

Het centrum van de oranjehemden zal op bezoek bij De Treffers naar alle waarschijnlijkheid gevormd worden door Kay Blokland en Bart Sinteur. Voor Sinteur, die afgelopen zomer overkwam van Jong FC Utrecht, zou dat zijn officiële debuut betekenen.

Foto: Bobkat.nl

Lees ook: ‘Katwijk spreekt zorgen uit met open brief: ,,Staan er niet goed op bij de KNVB”


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Za. 7 dec.
Excelsior'31 2-2FC Lisse
Ter Leede 4-3VVOG
SC Feyenoord 3-0FC Rijnvogels
SVC'083-2Kagia
Valken'68 3-1DoCoS
VVSB (zat.) 1-1Be Fair
Roodenburg 0-4Warmunda
IJsselmeervogels 4-2Noordwijk
Quick Boys 1-1Excelsior Maassluis
Rijnsburgse Boys 1-0TEC
Sparta Nijkerk 3-1VVSB
Van Nispen (zat.) 1-2Westlandia
Koninklijke HFC 1-1Katwijk
SV Hillegom 5-1Teylingen
Zo. 8 dec.
SJC14.00RKAVV
Foreholte14.00Concordia
Zwanenburg 14.00Van Nispen (zon.)