De eerste Katwijkse derby sinds vier jaar is geeindigd in de brilstand. Op De Krom werd het na negentig minuten strijd, maar weinig vernuft 0-0. Katwijk had ruim zeventig minuten optisch het overwicht. Via Marouane Afaker kreeg het in de tweede helft de grootste kans van de wedstrijd. Tegelijkertijd moest de thuisploeg oppassen voor de gevaarlijke tegenstoot van Quick Boys.

In de eerste helft had Katwijk het meeste balbezit, maar kregen de bezoekers via Marc de Kruijs de grootste kans voor de thee. Quick Boys kreeg overigens na een half uur al een tegenslag te verwerken toen Tommy Bekooij met een blessure aan z’n hamstring moest afhaken.

In de eerste fase van de tweede helft waren het de Katwijkers die de wedstrijd langzaam naar zich toe leken te trekken. Via Afaker en Marciano Mengerink, die na goed doorkomen niet kon afdrukken, had de thuisploeg misschien wel op 1-0 moeten komen. De ploeg van Jan Zoutman kroop in de slotfase nog door het oog van de naald na een schitterende volley van Mohamad Mahmoed die maar net over ging.

Katwijk – Quick Boys 0-0 (0-0)