Lars Weistra speelt volgend seizoen in het oranje van vv Katwijk. De spelmaker van Koninklijke HFC tekent een contract voor twee seizoenen op De Krom. De club heeft nog een optie voor een derde seizoen bedongen. De 25-jarige voetballer stond volgens Katwijk ook in de belangstelling van clubs uit het betaalde voetbal.

Weistra speelt sinds vorig seizoen in Haarlem. Hij kwam in de zomer van 2018 over van OFC uit Oostzaan, waar hij een sterke indruk maakte. Voordat hij in de Derde Divisie actief was, speelde Weistra drie seizoenen bij Hollandia. In die tijd was hij ook nog zaalvoetballer bij Jong Oranje en topclub FC Marlène uit Heerhugowaard.

,,VV Katwijk stond altijd al bovenaan mijn lijstje van clubs waar ik voor zou willen spelen”, vertelt de middenvelder op de clubwebsite. ,,Met de aanvallende speelstijl en de prachtige entourage, dankzij de supporters, lijkt het me fantastisch om volgend seizoen in het oranje zwart te mogen spelen.”

Selectie Katwijk 2020 / 2021

Blijft: Robbert Susan, Kay Blokland, Bart Sinteur, Steven Sanchez Angulo, Rick van der Meer, Ronald Bergkamp, Marciano Mengerink

Nieuw: Lars Weistra (Koninklijke HFC)

Vertrekt:

Foto: vv Katwijk

Lees ook: ‘Cummins: ,,Nu een doelstelling formuleren heeft geen zin”‘


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Za. 9 nov.
Noordwijk 2-2AFC
Excelsior Maassluis 3-3Rijnsburgse Boys
Ter Leede 0-4Sparta Nijkerk
Achilles'291-4FC Rijnvogels
Kagia 2-3Berkel
UVS 0-0Valken'68
DSO 3-1Van Nispen (zat.)
Sporting Leiden afg.VVSB (zat.)
Warmunda afg.Hazerwoudse Boys
Spakenburg 4-2Katwijk
Quick Boys 2-1IJsselmeervogels
VVSB 1-3DVS'33
GOES 1-2FC Lisse
Zo. 10 nov.
Hollandia 4-2SJC
HMSH4-1Teylingen
Wilhelmus0-2Hillegom
Wippolder 2-1Foreholte
Van Nispen (Zon.) 2-3Nicolaas Boys