Anthony Correia blijft na dit seizoen actief op de Krom. Het aflopende contract van de Noord-Hollander wordt met een jaar verlengd, zo heeft de kampioen van de Jack’s League donderdagavond bekendgemaakt. Correia ligt daardoor tot medio 2024 vast.

Correia streek in de zomer van 2020 bij Katwijk neer, hij kwam destijds over van ODIN ’59. Zijn eerste voetbaljaargang viel door Covid al vroegtijdig na zes speelronden in duigen, vorig seizoen pakte Katwijk onder zijn leiding glansrijk de titel in de Tweede Divisie. Daardoor mochten de oranjehemden de zesde ster bijschrijven.

Technisch manager Cees Bruinink geeft op de clubsite aan content over de contractverlenging en het werken van Correia te zijn. “We zijn zeer tevreden over Anthony die als mens en als trainer uitstekend bij onze club en onze selectie past. We willen gericht verder bouwen met onze selectie en we denken dat Anthony daarbij de juiste hoofdtrainer is die het lef heeft om ook jonge spelers de kans te geven. Daarom hebben we nu al besloten in een vroeg stadium zijn huidige contract opnieuw te verlengen.”

De 40-jarige Correia is de tweede regiotrainer van wie het contract reeds dit prille seizoen is verlengd. Al half juli ging Raymond Bronkhorst hem voor bij FC Lisse.

Correia leidt een druk bestaan: hij is naast hoofdtrainer van Katwijk ook assistent-coach bij Telstar, waar hij eerder vijftien seizoenen als prof speelde. Ook volgt hij momenteel de cursus coach betaald voetbal.

Foto: Katwijk

Lees ook: Zelfkritische Kilian van Mil geeft Katwijk schwung met goede invalbeurt


POPULAIRE BERICHTEN